fbpx

16 - 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ – ΑΡΤΑ!

 • 2ήμερη Οδική Oργανωμένη Εκδρομή
 • Ημερομηνία : 16 – 17 Νοεμβρίου
 • διανυκτέρευση με πρωινό στο HOTEL FAMISSI 3* στο κέντρο της Καλαμπάκας
 • Περιλαμβάνονται : Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας, ξεναγήσεις – περιηγήσεις βάσει προγράμματος

72 €

Πρόγραμμα εκδρομής :

1η  μέρα 

Σάββατο 16/11: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, από προκαθορισμένα σημεία και με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, φτάνουμε στην πόλη των Τρικάλων, την πόλη που χωρίζει στα δυό ο ποταμόςΛηθαίος.!! Περπατήστε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, γευματίστε σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια της, περάστε την πεζογέφυρα που θα σας δώσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κατάστρωμα και στον πεζόδρομο της σύγχρονης πόλης με τις πολλές καφετέριες και τα
μαγαζιά, απολαύστε τη βόλτα σας.

 Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα με τα επιβλητικά ΜΕΤΕΩΡΑ!!! Ένα σύμπλεγμα πελώριων βράχων, οι οποίοι δεσπόζουν στην περιοχή και αφήνουν άφωνους όσους τα επισκέπτονται. Το πέτρινο δάσος της Θεσσαλίας, όπως λέγεται, ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της Ελλάδας μας και όλου του κόσμου. Το πιο αξιόλογο μοναστηριακό κέντρο της Ελλάδας, μετά το Άγιο όρος!!! Εδώ θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα, σε δύο από τα μοναστήρια, τη Μονή του Μεγάλου Μετεώρου και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. 

Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στην πόλη της Καλαμπάκας, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική έξοδος, για φαγητό και διασκέδαση, σε ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα 

Κυριακή 17/11: Μετά το πρόγευμά μας στο ξενοδοχείο, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και με τις βαλίτσες μας, νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το Μέτσοβο. Το Μέτσοβο, μια ορεινή
κωμόπολη του νομού  Ιωαννίνων , σε υψόμετρο 1.150μ. Παραδοσιακός οικισμός, που βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της  Ελλάδος , της  Πίνδου . Εκεί θα απολαύσουμε τον καφέ και τη βόλτα μας. 

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την πόλη των Ιωαννίνων. Τα Γιάννενα, όπως είναι γνωστά, η όμορφη πόλη της  Ηπείρου  και  πρωτεύουσα  του νομού Ιωαννίνων, είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις της  Ελλάδας , με πλούσια πολιτιστική παράδοση και σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις. Μεταξύ των πολυποίκιλων γεωγραφικών χαρακτηριστικών της περιοχής, ξεχωριστή θέση κατέχει η λίμνη  Παμβώτιδα !! Χρόνος αρκετός, για βόλτα, γεύμα και ψώνια. Κατόπιν επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Άρτα και το ξακουστό γεφύρι της. Παραμονή για καφέ και όμορφες φωτογραφίες.

 Αργά το απόγευμα, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας και μέσω Αντιρίου-Ρίου, θα φτάσουμε στον τόπο αναχώρησής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γεμάτο διήμερο μας!!

Τιμή κατ΄άτομο: 72 €
Μονόκλινο: +13€

Περιλαμβάνονται :

 • Σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν με έμπειρο οδηγό
 • Μία (1) διανυκτέρευση με πρωινό στο HOTEL FAMISSI 3* στο
  κέντρο της Καλαμπάκας
 • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  Ξεναγήσεις – περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  Αντίριο-Ρίο με φέρρυ μπωτ
 • ΔΙΟΔΙΑ

Δεν περιλαμβάνονται: Ο φόρος διαμονής,(1,50€ το δωμάτιο).
Καταβάλλεται από τον πελάτη με το check in, στο ξενοδοχείο και
ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Σημείωση: Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς
όμως να παραλειφθεί τίποτα, για την καλύτερη διεκπαιρέωσή της
εκδρομής

Το ξενοδοχείο HOTEL FAMISSI 3*

 

 

Φωτογραφίες απο προηγούμενες εκδρομές :

επιλεξτε την εκδρομη που θελετε: