2102636621 6942258600 Μυκόνου 24, Αγιοι Ανάργυροι gianolisnikos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Συνέδρια και Σχολικές Εκδρομές
Zakynthos Holidays - Τουριστικό Γραφείο -  Διακοπές Ζάκυνθος - Ταξιδιωτικό Γραφείο - Άγιοι Ανάργυροι Αττική


Στο ταξιδιωτικό μας γραφείο Zakynthos Holidays, κατανοούμε πόσο σημαντικές είναι οι σχολικές εκδρομές και τα συνέδρια για την εκπαιδευτική και επαγγελματική ανάπτυξη. Γι' αυτό, προσφέρουμε ειδικά πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των σχολείων και των επιχειρήσεων για ποιοτικές και επιτυχημένες εκδρομές και συνέδρια.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Για τα Σχολεία:

Οι σχολικές εκδρομές μας είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν εκπαιδευτικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν την μάθηση έξω από την τάξη. Από επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία μέχρι περιηγήσεις σε φυσικά αξιοθέατα και εκπαιδευτικά κέντρα, προσφέρουμε προγράμματα που ενισχύουν τη γνώση και την κριτική σκέψη των μαθητών.
 
     
 
Για τις Επιχειρήσεις:

Τα συνέδρια μας παρέχουν μια ιδανική πλατφόρμα για επαγγελματική εξέλιξη και ανταλλαγή ιδεών. Με εξειδικευμένους ομιλητές και προσαρμοσμένα προγράμματα, βοηθούμε τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τις σχέσεις τους, να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους και να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.
 
     
 
Τα Οφέλη μας:
Σχεδιασμός και Οργάνωση Εκδρομών και Συνεδρίων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.  Επιλογή τοποθεσιών και δραστηριοτήτων που προάγουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική ανάπτυξη.  Υποστήριξη και φροντίδα κατά τη διάρκεια της εκδρομής ή του συνεδρίου για μια άνετη και ασφαλή εμπειρία.
 
     
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε την επόμενη σχολική εκδρομή ή το συνέδριο σας και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!  
     
     
    2102636621