2102636621 6942258600 Μυκόνου 24, Αγιοι Ανάργυροι gianolisnikos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Πακέτα εκδρομών γιά ΚΑΠΗ και συλλόγους
Zakynthos Holidays - Τουριστικό Γραφείο -  Διακοπές Ζάκυνθος - Ταξιδιωτικό Γραφείο - Άγιοι Ανάργυροι Αττική


Στο ταξιδιωτικό μας γραφείο Zakynthos Holidays, κατανοούμε τη σημασία της κοινωνικής συμμετοχής και της διασκέδασης για κάθε ηλικιακή ομάδα. Γι' αυτό, προσφέρουμε ειδικά πακέτα εκδρομών σχεδιασμένα ειδικά για Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΑΠΗ) και συλλόγους, προσφέροντας την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Η Εμπειρία μας:

Με δεκαετίες εμπειρίας στον τουρισμό και την οργάνωση εκδρομών, έχουμε τη γνώση και τις πόρτες που ανοίγουν τις καλύτερες εμπειρίες για τους πελάτες μας. Οι εκδρομές μας είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν όχι μόνο αναψυχή, αλλά και ευκαιρίες για μάθηση και κοινωνική αλληλεπίδραση.
 
     
 
Το Πρόγραμμα μας:

Κάθε πακέτο εκδρομής προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της ομάδας σας. Από επισκέψεις σε παραδοσιακά χωριά μέχρι περιηγήσεις σε μουσεία και φυσικά αξιοθέατα, οι εκδρομές μας προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων για όλους.
 
     
 
Τα Οφέλη μας:
Εξατομικευμένο πρόγραμμα εκδρομής σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της ομάδας σας. Εξειδικευμένος συνοδός για τη διευθέτηση και την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας.  Άνετες μετακινήσεις με πούλμαν προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
 
     
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία της επόμενης αξέχαστης εκδρομής σας!  
     
     
    2102636621