2102636621 6942258600 Μυκόνου 24, Αγιοι Ανάργυροι gianolisnikos@gmail.com

5ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο ( ALL INCLUSIVE )

5ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο ( ALL INCLUSIVE )

5ήμερες οργανωμένες εκδρομές για το πανέμορφο νησί της Ζακύνθου

Από 10 έως 14/08-2024 και από 14 έως 18/08-2024

1η μέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο Ferry και άφιξη στην Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την Θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Άγιο Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές. Στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφθούμε την Μονή, εκει όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος, και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρημνών, όπου θα δούμε το ωραίοτερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες). Περνώντας από τις Βολίμες στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά καλούδια. Άφιξη στην παραλία του Αγίου Νικόλαου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ήλιου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

3η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για την Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τον λόφο του Στράνη, εκεί που ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε τον ύμνο για την Ελευθερία. Συνεχίζουμε για την λίμνη του Κεριού, παραμονή για μπάνιο και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον ΚΟΛΠΟ του ΛΑΓΑΝΑ για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ και παραμονή στο ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ για μπάνιο. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος... Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο που φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε το χωριό Αργάσι, όπου βρίσκεται ο Πύργος Δομενεγίνη, όπου κρύψανε τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Συνεχίζουμε για τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, Πόρτο-Ζόρο, Άγιος Νικόλαος, Πόρτο Ρώμα, Γέρακα, άφιξη στην μοναδική παραλία με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά Μπανάνα (Banana beach), παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο.Το βράδυ μετά το δείπνο αναχώρηση για την πόλη παραμονή για βόλτα και να χαλαρώσουμε στα άνετα καφέ. Διανυκτέρευση. 

5η μέρα:Πρόγευμα σε μπουφέ, ελεύθερο πρωινό για να απολαύσουμε το τελευταίο μπάνιο μας στην όμορφη παραλία του Λαγανά. Γεύμα. Το μεσημέρι αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και αφού αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου. Θα επιβιβαστούμε στο Ferry Boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ. 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ALL INCLUSIVE

 

Περιλαμβάνονται:

  1. Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν 
  2. Τα εισιτήρια του Ferry, ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  3. 4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC HOTEL &SPA 4* με ALL INCLUSIVE στο οποίο περιλαμβάνονται 4 πρωινά, 4 γεύματα, 4 δείπνα , ποτά αναψυκτικά, καφέδες καθόλη την διάρκεια της ημέρας
  4. Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με ζακυνθινό ξεναγό 
  5. ΦΠΑ, Ασφαλιστική Κάλυψη 
  6. Δεν περιλαμβάνονται φόροι κλιματικής αλλαγής, είσοδοι σε μουσεία, και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό 
  7. Περιλαμβάνεται Αρχηγός

 

 

*Το γεύμα της δεύτερης μέρας μεταφέρεται στη πέμπτη μέρα 

Πίσω