2102636621 6942258600 Μυκόνου 24, Αγιοι Ανάργυροι gianolisnikos@gmail.com

4ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο (ΕΟΡΤΗ ΑΓ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ALL INCLUSIVE)

4ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο (ΕΟΡΤΗ ΑΓ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ALL INCLUSIVE)

 4ήμερες οργανωμένες  εκδρομές στην Ζάκυνθο

Από 22-25/08/2024 Εορτή Αγίου Διονυσίου και

από 14-17/08/2024

ALL INCLUSIVE 

 

1η μέρα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο Ferry Boat και άφιξη στην Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την Θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο Μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές. Στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί που είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιοκαι την θαυμάσια παραλία του εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Περνώντας από τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακα καλούδια. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ηλίου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για την Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε τον ύμνο στην Ελευθερία. Συνεχίζουμε για την Λίμνη του Κεριού, παραμονή για μπάνιο και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του ΛΑΓΑΝΑ για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ  και παραμονή στο ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ για μπάνιο. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ μετά το δείπνο  επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου για βόλτα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε την Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος... Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο που φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο, και αφού αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Αργά το μεσημέρι θα επιβιβαστούμε στο Ferry Boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ALL INCLUSIVE

 

Περιλαμβάνονται:

  1. Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν 
  2. Τα εισητήρια του Ferry Boat, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Ζάκυνθος-Κυλλήνη 
  3. 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MAJESTIC HOTEL &SPA  4* με ALL INCLUSIVE στο οποίο περιλαμβάνονται 3 πρωινά, 3 γεύματα, 3 δείπνα, ποτά αναψυκτικά, καφέδες καθόλη την διάρκεια της ημέρας
  4. Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με ζακυνθινό ξεναγό
  5. ΦΠΑ , Ασφαλιστική Κάλυψη
  6. ΔΕΝ περιλαμβάνονται φόροι κλιματικής αλλαγής, είσοδοι σε μουσεία και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό
  7. Περιλαμβάνεται Αρχηγός

 

 

*Το γεύμα της δεύτερης μέρας μεταφέρεται στην τέταρτη μέρα 

Πίσω