8ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο !

 • 8ήμερη Οδική Οργανωμένη Εκδομή
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΚΤΑΗΜΕΡΗΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
  2/7,  6/7,  9/7,  13/7,  16/7,  20/7,  23/7,  27/7,  30/7,  3/8,  6/8,  10/8, 13/8,  17/8,  20/8,  24/8,  27/8,  31/8,  3/9,  7/9,  10/9.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ! 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/7,  6/7,  9/7,  13/7,  16/7,  20/7,  23/7,  27/7,  30/7,  3/8,  6/8,  10/8, 13/8,  17/8,  20/8,  24/8,  27/8,  31/8,  3/9,  7/9,  10/9.

Πρόγραμμα 8ήμερης εκδρομής:

1η μέρα:

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο.Το βραδυ βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

2η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο Μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές,. Στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Περνώντας από τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ηλίου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, στην συνέχεια μπάνιο στη διασημότερη παραλία όχι μόνο της Ζακύνθου και του Ιονίου αλλά και της Μεσογείου το γνωστό Ναυάγιο, παραμονή για μπάνιο, επιστροφή στην παραλία του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Αλυκανά, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθηκε τον ύμνο στην Ελευθερία. Συνεχίζουμε για την παραλία του Λαγανά όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας careta careta παραμονή για μπάνιο, και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του ΛΑΓΑΝΑ για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ και παραμονή στο ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ για μπάνιο Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα .Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος… Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών , στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο όπου φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε το χωριό Αργάσι, όπου βρίσκεται ο Πύργος του Δομενεγίνη, όπου κρύψανε τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Συνεχίζουμε για τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, Πόρτο Ζόρο, Άγιος Νικόλαος, Πόρτο Ρώμα, Γέρακα, άφιξη στην μοναδική παραλία με τα καταγάλανα και πεντακάθαρά νερά Μπανάνα, παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο. Το βραδυ για βόλτα στην πολη. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ, αναχώρηση για την παραλία του Καλαμακίου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Γεύμα.Το απόγευμα ελεύθερο. Το βραδυ μετάβαση στην πόλη της Ζακύνθου, επιστροφή, διανυκτέρευση.

 

6η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ, στην συνέχεια αναχώρηση για την παραλία Μακρύς Γιαλός, ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, Γεύμα.Το απόγευμα ελεύθερο, διανυκτέρευση.

 

7η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ. Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση. Γεύμα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην Κεφαλονιά επισκεπτόμενοι τον Αγ Γεράσιμο, Σπήλαιο Δογκαράτης, Λίμνη Μελισσάνης, Αγ. Ευθυμία, Αργοστόλι ή την κρουαζιέρα γύρος του νησιού της Ζακύνθου. Δείπνο. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την μεσονύκτια πόλη μας. Διανυκτέρευση.

 

8η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ, ελεύθερο πρωινό για να απολαύουμε το τελευταίο μπάνιο μας στην όμορφη παραλία του Τσιλιβη. Γεύμα. Το μεσημέρι, αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγης και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο, και αφού αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου. Θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.

shutterstock_1309475212-1024x679
shutterstock_1049783027-1000x667
zante_travel_reader_02

Τιμοκατάλογος

A ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ( ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ )

Αναχωρήσεις από 2/7 έως και αναχώρηση 27/7 και από 24/8 έως 10/9 

 • Διαμονή στο πολυτελες ξενοδοχείο THE SENSES 3 * SUPERIOR στη παραλια του Τσιλιβη
 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο :  379€ με ημιδιατροφή 
 • Τρίτο άτομο ενήλικας:  325€ με ημιδιατροφή
 • Μονόκλινο:  520€ με ημιδιατροφή
 • 1 ο Παιδί 5 – 12 ετών: Μόνο  90€ (δωμάτιο των γονιών του)με ημιδιατροφή 

Β ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ( ALL INCLUSIVE )

Αναχωρησεις 24/8, 27/8, 31/8, 3/9, 7/9, 10/9.

 • Διαμονη στο πολυτελές ξενοδοχείο MAJESTIC SPA 4*.
 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 469€ 
 • Τρίτο άτομο ενήλικας: 369€ 
 • Μονόκλινο: 609€ 
 • 1 ο Παιδί 5 – 12 ετών: 80€ (δωμάτιο των γονιών του) 
 • ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2/7 ΕΚΠΤΩΣΗ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ!

Γ ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ( ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ )

Αναχωρήσεις από 30/7 έως και την αναχώρηση 20/8.

 • Διαμονή στo πολυτελες ξενοδοχείo THE SENSES 3 * SUPERIOR στη παραλια του Τσιλιβη.
 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 399€ με ημιδιατροφή
 • Τρίτο άτομο ενήλικας: 329€ με ημιδιατροφή
 • Μονόκλινο: 520€ με ημιδιατροφή
 • 1 ο Παιδί 5 – 12 ετών: Μόνο 90€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή

Δ ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ( ALL INCLUSIVE )

Aναχωρήσεις 6/8, 13/8, 17/8, 20/8

 • Διαμονη στο πολυτελές ξενοδοχείο MAJESTIC SPA 4*.
 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 550€ 
 • Τρίτο άτομο ενήλικας: 405€ 
 • Μονόκλινο: 640€ 
 • 1 ο Παιδί 5 – 12 ετών: 80€ (δωμάτιο των γονιών του) 

 

 

Περιλαμβάνονται:

1) Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

2) Τα εισιτήρια του FERRY, Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Ζάκυνθος – Κυλλήνη

3) 7 Διανυκτερεύσεις στα παραπάνω ξενοδοχεία ‘HOTEL THE SENSES» με ημιδιατροφή στο οποίο περιλαμβάνονται 7 πρωινά, 7 γεύματα, MAJESTIC SPA 4* με ALL INCLUSIVE.

4) Στις τιμές ALL INCLUSIVE είναι όλα πληρωμένα (πρωινά ,μεσημεριανά, βραδινά, ποτά, αναψυκτικά και καφέδες) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

5) Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό

6) ΦΠΑ, Ασφαλιστική κάλυψη

7) Αρχηγός

Το γεύμα της δεύτερης ημέρας στο πρόγραμμα all inclusive μεταφέρεται στην όγδοη μέρα.

Τα ξενοδοχεία διαμονής

THE SENSES 3* SUPERIOR

Αυτό το κατάλυμα απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το The Senses Tsilivi by Zante Plaza βρίσκεται στον Πλάνο, σε απόσταση 350μ. από την παραλία Πλάνος και 400μ. από την παραλία Τσιλιβί. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, μπαρ, κήπο και δωρεάν WiFi. Το κατάλυμα προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία θυρωρείου και υπηρεσία συναλλάγματος.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μπαλκόνι. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένες μονάδες στο The Senses Tsilivi by Zante έχουν θέα στην πισίνα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Οι επισκέπτες του The Senses Tsilivi by Zante Plaza μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκό ή à la carte πρωινό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα.

Η παραλία Μπούκα απέχει 550μ. από το The Senses Tsilivi by Zante.

MAJESTIC SPA 4*

Το Majestic απέχει 400μ. από την αμμώδη παραλία του Λαγανά και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση LCD, καθώς επίσης μπαλκόνι με θέα. Το all-inclusive ξενοδοχείο διαθέτει σπα με υδρομασάζ και χαμάμ.

Τα ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοντέρνα κι εξοπλισμένα με στεγνωτήρα μαλλιών και δορυφορική τηλεόραση. Ακόμη, σε κάθε δωμάτιο, αλλά και σε ολόκληρο το ξενοδοχείο παρέχεται Wi-Fi. Τα μεγάλα μπαλκόνια έχουν θέα στην πισίνα ή την ύπαιθρο.

Το εστιατόριο του Majestic Hotel σερβίρει ελληνική και διεθνή κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ με ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα, φρέσκα φρούτα και επιδόρπια. Στο μπαρ που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου και στο κεντρικό μπαρ σερβίρονται αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά.

Κάντε Κράτηση

Φωτογραφίες απο προηγούμενες εκδρομές