5ήμερη εκδρομή Κεφαλονιά - Ιθάκη !

  • 5ήμερη Οδική Οργανωμένη Εκδομή
  • Ημερομινία: 13 – 14 – 15 – 16 – 17 / 08 / 2021

5HMΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: 13-14-15-16-17/08/2021

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ

Πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής:

1η μέρα 13/08/2021:

Αναχωρούμε το πρωϊ από Ομόνοια για ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρυ για ΠΟΡΟ, άφιξη, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Φιδούσας που πήρε το όνομα της από τα φίδια που κάποτε κυκλωσαν τη Μονή και έτρεψαν σε φυγή οι πειρατές που είχαν αποβιβαστεί στο νησί και είχαν σκοπό να το λεηλατήσουν. Κατόπιν για την πρωτεύουσα του νησιού το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ και τα όμορφα ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα 14/08/2021:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ για να προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου που είναι και ο προστάτης του νησιού.Εν συνεχεία για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ γνωστό για την εξαιρετική ακουστική του και τις συναυλίες που διοργανώνονται σε αυτό και από εκεί για το εντυπωσιακό βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το απόγευμα θα περάσουμε με το Φ/Μ(έξοδα ατομικά) μέχρι το ΛΗΞΟΥΡΙ να επισκεφθούμε την Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες της πόλης και να χαλαρώσουμε στα όμορφα café του Ληξουριού.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση

 

3η μέρα 15/08/2021:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη ΣΑΜΗ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εναλλακτικά όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα 16/08/2021:

Πρωινό και μέσω όμορφης διαδρομής προσπερνώντας τον ΜΥΡΤΟ και την γραφική χερσόνησο της ΑΣΟΥ με το εντυπωσιακό κάστρο της επισκεπτόμαστε το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι του και παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα 17/08/2021:

Μετά το πρωινό επίσκεψη στις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ το μοναδικό γεωλογικό
φαινόμενο. Συνεχίζουμε για το γύρο της ΛΑΣΣΗΣ, θα περάσουμε από ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ – ΜΕΤΑΞΑΤΑ και θα φτάσουμε στη Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου, επίσκεψη. Εν συνεχεία μέσω της παραθαλάσσιας διαδρομής μας θα φτάσουμε στην όμορφη ΣΚΑΛΑ στάση. Κατόπιν για ΠΟΡΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ : 265 ΕΥΡΩ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ : 25 ΕΥΡΩ

380ΕΥΡΩ (ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο IrinaHotel 3* plus
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • 4 Πρωϊνά
  • 4 Δείπνασε Μπουφέ
  • Μεταφορές- Ξεναγήσεις -Περιηγήσεις με πολυτελή καινούρια ιδιόκτητα λεωφορεία
  • του γραφείου μας βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός/Συνοδός πούλμαν
  • Φ.Π.Α.
ajiotheata-ths-kefalonias-bench-under-a-tree-on-a-sunny-day-at-assos-beach-kefalonia-greece-162-3024
13c5bf386f5e4af1b7f5e95b72e048dd_XL

Κάντε Κράτηση

Φωτογραφίες απο προηγούμενες εκδρομές