4ήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο !

 • 4ήμερη Οδική Οργανωμένη Εκδομή
 • Αναχωρήσεις Τετραήμερης κάθε Τετάρτη και για τον Δεκαπεντάυγουστο ειδική αναχώρηση στις 13/8
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:  7/7 – 14/7 – 21/7 – 28/7 – 4/8 – 13/8 – 11/8 – 18/8 – 25/8 – 1/9 – 8/9

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ! 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  7/7 – 14/7 – 21/7 – 28/7 – 4/8 – 13/8 – 11/8 – 18/8 – 25/8 – 1/9 – 8/9

Πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

1η μέρα:

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα για όσους έχουν κλείσει το πρόγραμμα all inclusive.  Απόγευμα ελεύθερο.. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο Μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές. Στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του.

Περνώντας από τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ηλίου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, στην συνέχεια μπάνιο στη διασημότερη παραλία όχι μόνο της Ζακύνθου και του Ιονίου αλλά και της Μεσογείου το γνωστό Ναυάγιο, παραμονή για μπάνιο, επιστροφή στην παραλία του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Αλυκανά, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθει τον ύμνο στην Ελευθερία.

Συνεχίζουμε για την παραλία του Λαγανά όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta παραμονή για μπάνιο και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του ΛΑΓΑΝΑ για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ και παραμονή στο ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ για μπάνιο Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα για όσους έχουν κλείσει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου για βόλτα ή καφεδάκι. Διανυκτέρευση

 

4η μέρα:

Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος… Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο όπου φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα για όσους έχουν κλείσει το πρόγραμμα all inclusive.

Το μεσημέρι, αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο, και αφού αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου. Θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ.

c1-min
shutterstock_1049783027-1000x667
zante_travel_reader_02

Τιμοκατάλογος

A ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ 

Αναχωρήσεις:

Από 7/7 έως και αναχώρηση 28/7 και από 25/8 έως 8/9 

 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 205 € με ημιδιατροφή και 220€ ALL INCLUSIVE
 • Τρίτο άτομο ενήλικας: 175€ με ημιδιατροφή και 190€ ALL INCLUSIVE
 • Μονόκλινο 269€ με ημιδιατροφή και 284€ ALL INCLUSIVE
 • 1 ο Παιδί έως 12 ετών: Μόνο 60€ με ημιδιατροφή (δωμάτιο των γονιών του) και 75€ ALL INCLUSIVE
 • 2 ο παιδί 5-12 ετών 105€ με ημιδιατροφή (δωμάτιο των γονιών του) και 110€ ALL INCLUSIVE

Περιλαμβάνονται :

1) Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

2) Τα εισιτήρια του FERRY, Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Ζάκυνθος–Κυλλήνη

3) 3 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία Alykanas Beach Grand Hotel, Zante Plaza Hotel, Club Zante Plaza, Maistrali Hotel Zante.

4) Mε ημιδιατροφή, 3 Πρωινά, 3 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ.

5) Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με ζακυνθινό ξεναγό

6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 

7) ΦΠΑ, Ασφαλιστική κάλυψη 

8) Αρχηγός

9) Στις τιμές ALL INCLUSIVE είναι όλα πληρωμένα 3πρωινα, 3 μεσημεριανά, 3 βραδινά φαγητά. Ποτά αναψυκτικά παγωτά και καφέδες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το γεύμα της δεύτερης ημέρας μεταφέρετε στην τέταρτη μέρα.

Β ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ 

Αναχωρήσεις:

Από 4/8 έως και την αναχώρηση 21/8

 • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 219€ με ημιδιατροφή και 234€ ALL INCLUSIVE
 • Τρίτο άτομο ενήλικας 189€ με ημιδιατροφή και 204€ ALL INCLUSIVE
 • Μονόκλινο 289€ με ημιδιατροφή και 304€ ALL INCLUSIVE
 • 1 ο Παιδί 5 έως 12 ετών: Μόνο 60€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 75€ ALL INCLUSIVE
 • 2 ο παιδί 5-12 ετών 110€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 125€ ALL INCLUSIVE

Περιλαμβάνονται :

1) Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

2) Τα εισιτήρια του FERRY, Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Ζάκυνθος–Κυλλήνη

3) 3 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία Alykanas Beach Grand Hotel, Zante Plaza Hotel, Club Zante Plaza, Maistrali Hotel Zante.

4) Mε ημιδιατροφή, 3 Πρωινά, 3 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ.

5) Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με ζακυνθινό ξεναγό

6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 

7) ΦΠΑ, Ασφαλιστική κάλυψη 

8) Αρχηγός

9) Στις τιμές ALL INCLUSIVE είναι όλα πληρωμένα 3πρωινα, 3 μεσημεριανά, 3 βραδινά φαγητά. Ποτά αναψυκτικά παγωτά και καφέδες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το γεύμα της δεύτερης ημέρας μεταφέρετε στην τέταρτη μέρα.

 

 

Τα ξενοδοχεία διαμονής

ALYKANAS BEACH HOTEL 3* SUPER

Το παραθαλάσσιο Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza βρίσκεται στον Αλυκανά και προσφέρει εστιατόριο, εποχική εξωτερική πισίνα, μπαρ και κοινόχρηστο lounge. Αυτό το ξενοδοχείο 3 αστέρων παρέχει επίσης κήπο, βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, υδρομασάζ, βραδινή ψυχαγωγία και 24ωρη ρεσεψιόν. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο, βραστήρα και επιφάνεια εργασίας. Επίσης περιλαμβάνουν ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Σερβίρονται καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό και μπουφές πρωινού.

Επιπλέον, το κατάλυμα προσφέρει παιδική χαρά. Οι επισκέπτες του Alykanas Beach Grand Hotel by Zante Plaza μπορούν επίσης να παίξουν βελάκια και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων.

ZANTE PLAZA HOTEL

Ιδανικό για ζευγάρια ,οικογένειες και παρέες νέων. Περιέχει 3 διαφορετικές πισίνες με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες όπως και 2 διαφορετικά μπαρ.  Επίσης περιέχει 9 διαφορετικά κτίρια και 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων. Τέλος το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Λαγανά, τη πιο διάσημη περιοχή της Ζακύνθου.

CLUB ZANTE PLAZA

Το Club Zante Plaza βρίσκεται στο Λαγανά, σε απόσταση 200μ. από την παραλία και προσφέρει εξωτερική πισίνα και εστιατόριο. Επίσης παρέχει δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα. Επίσης περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. 

Το Club Zante Plaza προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και μπαρ

Κάντε Κράτηση

PLANOS BEACH 3* 

Βρίσκεται στην καρδιά του Τσιλιβή, μια ανάσα μακριά από την αμμώδη παραλία που έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Ότι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, από ένα παραδοσιακό Ελληνικό γεύμα μέχρι μια βραδιά διασκέδασης, βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά.
Απολαύστε απόλυτη χαλάρωση σε ένα από τα δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να απολαύστε την αποκλειστικότητα, την πνευματική ηρεμία και ανέσεις πολυτελούς ξενοδοχείου.
Εντρυφήστε στο νέο μπαρ ‘Βεράντα’ δίπλα στην πισίνα, στην οροφή του ξενοδοχείου που προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού μας καθώς και η φανταστική φιλοξενία καθιστούν αυτό το ξενοδοχείο μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν διακοπές ξεκούρασης.

Οι πιο δημοφιλείς παροχές: 

 • 2 πισίνες
 • Μπροστά στην παραλία
 • Δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi Internet
 • Οικογενειακά δωμάτια 
 • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
 • Μπαρ

Φωτογραφίες απο προηγούμενες εκδρομές